Η εταιρία

Η εταιρία μας, Γκίγκης Δημήτριος Κ Σια Ε.Ε., είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με τα εκκλησιαστικά είδη από τις αρχές του 2000.

Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε πληθώρα από εκκλησιαστικά σκεύη όπως: καντήλια, δισκοπότηρα, αρτοφόρια, σταυροί, λειψανοθήκες, θυμιατά αλλά και διάφορα ασημικά, τα οποία κατασκευάζονται όλα στο χέρι από τεχνίτες που έχουν γαλουχηθεί με τα νάματα της ελληνικής παραδοσιακής βυζαντινής και ποιοτικής ασημουργίας. Σημαντικό κομμάτι των προϊόντων της εταιρίας μας αποτελούν και οι αγιογραφημένες και περίτεχνα στολισμένες τις περισσότερες φορές βυζαντινές εικόνες.

Αναφορικά με τη διάθεση των προϊόντων, η εταιρία μας εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Κων/νου Καραμανλή 137, περιοχή Μαρτίου, στον 1ο όροφο. Εκεί μπορείτε να μας βρείτε κατόπιν συνεννοήσεως. Μπορούμε βέβαια, να έρθουμε στο χώρο σας αν το επιθυμείτε για να δείτε από κοντά τα μοναδικής τεχνικής εκκλησιαστικά είδη.

Έχουμε τη μεγάλη ευλογία και χαρά να διαθέτουμε πολλά από τα προϊόντα μας σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό κι αυτό γιατί η εταιρία μας μπορεί να σας εγγυηθεί για τη διά βίου κορυφαία ποιότητα όλων των προϊόντων μας.
 
Υπάρχουν στην εταιρία μας εκκλησιαστικά σκεύη για όλα τα βαλάντια, εντούτοις είμαστε υπέρ του ποιοτικού και εκλεπτυσμένου εκκλησιαστικού σκεύους, το οποίο θα μείνει «Εις μνημόσυνον αιώνιον», διότι σε Αυτόν και στον Οίκο του «πρέπει πάσα δόξα, τιμή και προσκύνησις».

    Με εκτίμηση,
    Δημήτριος Γκίγκης – Κατερίνα Καραντώνη ΓκίγκηΤηλέφωνα άμεσης επικοινωνίας:
6943212889


Login-iconLogin